Vrijblijvende kennismaking

Er wordt gestart met een korte vrijblijvende kennismaking van 30 minuten. Dit kan online of face to face. In dit gesprek stel ik je wat vragen zodat ik kan inschatten of ik iets voor jou kan betekenen en we kijken samen of er sprake is van de bekende ‘klik’ om samen verder te gaan. Wanneer dit goed zit, begint het traject.

Individuele sessie's

Onder individuele sessie's verstaan wij persoonlijke 1-op-1 gesprekken. Deze gesprekken duren 60 minuten en vinden meestal eenmaal per week plaats. Het traject begint altijd met de aanmelding. Daarna volgt een intakegesprek. Dat gesprek is bedoeld om samen uit te vinden wat er aan de hand is en wat je hoopt dat er gaat veranderen door de behandeling. Individuele sessie's kan aangevuld worden met online-sessie's. Als de behandeling wordt afgesloten ontvangt u een vragenlijst waarin u kunt aangeven hoe u de behandeling heeft ervaren. Het tarief is €85,00 euro
Online sessies zijn ook mogelijk als hier je voorkeur naar uit gaat.

Strippenkaart

Het is ook mogelijk om een strippenkaart aan te schaffen voor 5 gesprekken. Deze kunnen inzet op voor jou elk gewenst moment. De kosten hiervan zijn 400 euro.